Referenser

REFERENSER

 

Erfarenheter och resultat från personerna nedan är individuella och kan inte garanteras. Alla erfarenheter som har att göra med allvarliga sjukdomar kan inte publiceras på denna sida p.g.a. svensk lagstiftning. Övriga eventuella sjukdomar som patienterna uppgett i sina berättelser nämns inte heller vid namn. Har du själv en positiv erfarenhet av Sam Macs behandling, som du vill lägga till denna sida, är du välkommen att skicka in den till oss.

Anita Nilsson, Malmö

 

- Jag är 74 år och har sedan 8-års ålder lidit av värk. Innan jag kom till Sam hade jag en mycket begränsat rörlighet och värk i knän, fötter, rygg och axlar samt problem med blåsor och bindväv. Jag har besökt olika läkare men fick tidigt veta att det inte fanns något att göra, mer än att lära sig leva med detta och ta värktabletter.

 

- Under våren 2016 började jag gå till Sam Mac för mina problem med värk i hela kroppen. Efter första behandlingen upplevde jag för första gången på åratal hur det kändes att vara helt smärtfri. Efter ytterligare tre behandlingar var smärttopparna så låga att jag inte längre behövde ta mina värktabletter.

 

- Det är fantastiskt underbart att få vara smärtfri, om det så bara är några timmar eller dagar, när man alltid har haft ont. Det är en obeskrivlig känsla. Behandlingen känns riktigt behaglig och avslappnande. Efteråt har alla spänningar i axlar och rygg runnit av mig! Jag rekommenderar alla som har spänningar, smärta och är trötta att prova på denna behandling, i alla fall 3-4 gånger!"

 

Kerstin Andersson, Malmö

 

- Jag är 70 år och kom till Sam med färdtjänst i april 2016 . Då hade jag ont i nästan hela kroppen, i nacken, fingrar, höger hand och vänster fot samt i handleden. Jag var så trött att jag ofta sov på dagarna och använde rullstol och kryckor för att ta mig fram. Jag hade en höftledsoperation inplanerad men den fick ställas in p.g.a. det dåliga hälsotillståndet. Efter att ha valsat omkring i sjukvården i flera år utan att det blivit bättre kom jag till slut i kontakt med Sam Mac. Jag började med värmeakupunktur och fotbad som jag kombinerade med naturliga kosttillskott. Det visade sig vara en lyckad kombination.

 

- Efter elva behandlingar (med paus under sommaren), kan jag nu åka buss, byta buss och gå till och från bussen. Jag kan öppna förpackningar, dra upp persienner, öppna dörrar och fönster och hänga tvätt. Inget av detta har jag kunnat göra på tre år. Värken är betydligt mindre.

 

- Jag tar inga värktabletter och behöver inga kryckor i mitt hem. Balansen är bättre, ryggen är starkare och smärtan i nacken är nästan borta. Energin är högre och det blir sällan någon sovstund under dagen. Mina vänner och bekanta säger till mig att jag ser gladare och piggare ut.

 

– Fotbadet känns bra. Man blir varm i kroppen och både värmeakupunkturen och glaskopparna känns väldigt behagliga. Ingenting i behandlingen gör ont. Nu känns det som att jag inte längre behöver göra någon höftledsoperation.