Meriter

MERITER

 

Sam Mac är utbildad läkare i kinesisk läkekonst (TCM) i Kina. Med mer än 20 års erfarenhet på bl.a. vårdcentral i Kina är Sam en aktningsvärd yrkesutövare inom den kinesiska hälsokulturen.

 

Från den kinesiska regeringen har Sam erhållit utmärkelser och intyg som berättigar honom till att, i Kina, såväl ställa diagnos och att skriva ut recept på kinesiska örter, som att utbilda i traditionell kinesisk läkekonst.

 

I Sverige använder Sam sin yrkesskicklighet vid behandling med värmeakupunktur (moxa), glaskoppning och klassiskt kinesiskt fotbad. Nedan följer intyg och diplom som Sam erhållig i Kina.

Chinese Famouse Physician of Merit Ceremony

Detta är en av de finaste utmärkelser inom kinesisk läkekonst och delas ut till de främsta 200 kinesiska läkare som presenterades i 2012 års utgåva av Chinese Famouse Physician of Merit Ceremony för sina unika kvalitéer, prestationer och engagemang inom kinesisk läkekonst. Certifikatet är utfärdat av China Medicine International Development League, och sammanställt av Youth Companion of Cultural Responsibility Company (Beijing) i oktober 2012.

Kinesiskt Läkarintyg

Intyg för att Sam kan arbeta på en vårdcentral i Kina och har rätt att ställa diagnos och att skriva ut recept på kinesiska örter.

Kinesiskt intyg för akupunktur

Intyg på att Sam är specialist på akupunkturpunkter och har rätt att behandla med värmeakupunktur.

Intyg för utbildning i kinesisk läkekonst

Intyg på att Sam har rätt att bedriva utbildning och får hålla kurser inom kinesisk läkekonst i Kina.